modnatochka.kh.ua

Бели или кафени јајца

Бели или кафени јајца

eggs beli i kafeni

Дали кафените јајца  се навистина поздрави од белите јајца? Дали кафените јајца содржат повеќе хранливи материи од нивните бели колеги?


Чоколадото спречува дебелина и дијабетис

Чоколадото може да спречи прекумерна дебелина и дијабетис

Повеќе од една третина од возрасните во САД се дебели и имаат поголем ризик од дијабетис  тип 2. Но, новото истражување дава една  изненадувачка стратегија за превенција, а тоа е - јадење чоколадо.


Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg