modnatochka.kh.ua

Од овој рецепт вашата коса ќе расте како луда!

Thick hair

Губењето на косата е проблем со кој се соочуваат и мажите и жените. Ова може да биде резултат на хормонални промени, стрес, употреба на некои производи со хемикалии, пеглање на косата или земање на разни лекарства. Диетите се исто така фактор кој влијае на опаѓањето на косата.


Дали сте привлечни? Ова може да зависи од тоа со кого сте !

attractiveness

Никогаш немојте да судите за книгата по корицата ", вели една поговорка. Сепак, кога станува збор за привлечноста, се чини дека ние оценуваме само една книга. Едно ново истражување открива дека привлечноста на едно лице може да зависи од привлечноста на придружбата што ја има.

Некои од причините зошто мажите спијат подобро од жените

Insomnia woman

Дали повеќето од жените имаат нарушен сон за разлика од мажите и ако е тоа вистина, зошто е тоа така? Некои истражувања укажуваат дека полот има влијание врз тоа колку добро и квалитетно се спие.


Користење сауна: Кои се придобивките и ризиците за здравјето?

Sauna

Сауните се користат со стотици години и сеуште се популарни и денес. Многу луѓе уживаат да седат во сауна за да се олабават и релаксираат. Времето поминато во сауна не само што прави да се чувствувате добро и релаксирано, туку може да има и дополнителни придобивки за здравјето.

Никому немојте да му велите „Смири се, не се вознемирувај!“

Anger

Тоа е парадоксален факт: Кога некој е под стрес, една од најмалку ефикасните (а можеби и најдосадни) работи е да му велите да се "опушти".Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg