modnatochka.kh.ua

Како да се ослободиме од стресот

stres

Секојдневно се сретнуваме со стресни ситуации, па поради тоа еве неколку совети за како да го намалиме нивото на стрес. 

Мирис на цвеќe

Мирисот на омилените цвеќиња може да направи да заборавиме за се што се случува околу нас. Одеднаш исчезнуваат сите работни проблеми, крајни рокови, недоразбирања и вознемиреност.


10 Изненадувачки причини зошто пешачењето го подобрува здравјето

dvizenje

Уште од детство не учат дека вежбањето е многу важно за нашето здравје и дека треба да се фокусираме на него. Но


Болните непца се директно поврзани со заболувањата на бубрезите

sl-14

Едно ново истражување открива дека пациентите со хронична бубрежна болест, кои исто така имаат и сериозна болест на непцата, имаат зголемен ризик за смртност, отколку лицата со хронични бубрежни заболувања со здрави непца.

Благодарноста е добра за срцето и душата

sl-12 

Едно ново истражување открива дека колку повеке сте благодарни, толку е помал ризикот од срцев удар. 

Дали постои рецепт за благодарност? Дознајте што задоволните луѓе прават поинаку од останатите.Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg