modnatochka.kh.ua

Колку калории губиме при вежбање...

zdravo telo

Со секoj вид на вежбање губиме различен број на калории, a подолу е наведена таблица со одреден тип на вежби колку калории се губат. Живејте здрав живот и бидете повеќе физички активни. Во секое здраво тело има здрав дух.


Дами, притиснете го „snooze“ копчето за да го одложите будењето!

snooze healthinfo

Потврдено е дека на жените им треба повеќе сон одколку на мажите!

Едно испитување кое е направено во Центарот за испитување на квалитетот на спиење при универзитетот Loughborough во Британија, укажува на фактот дека на жените им треба повеќе сон одколку на мажите, бидејќи, нивните мозоци функционираат многу поразлично.

22 март - Светски ден на водата

voda

Секоја година на 22 март, Светскиот ден на водата привлекува внимание за тоа како да се зачуваат ресурсите со свежа вода. Водата е извор за основа на човековото здравје и негово добро. Извор за храна и сигурна енергија на луѓето и здравје за околината, водата исто така е есенциален дел за суштински развој.


Неверојатен природен лек за да се ослободите од несаканите влакна на лицето

za odstranuvanje na vlakna

Не постои жена која не се нервира поради несаканите влакна на лицето. Најголемиот број од жени водат борба со вланата на надусницата.

До блескава коса со шампон од сода бикарбона

Perfect hair.healthinfo

На пазарот постојат секакви видови на шампони, дури и такви без хемикалии, но сето тоа може да го постигнете со подготовка на домашен шампон од сода бикарбона.
Како да го направите овој шампон, постапката е многу едноставна:Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg