modnatochka.kh.ua

Дозволете луѓето да го видат филмот VAXXED и сами да одлучат за вистината!

De NIro

По скандалозното повлекување на документарниот филм Vaxxed, на филмскиот фестивал во Трибека и по неверојатниот притисок од страна на фармацевтската мафија, Роберт де Ниро со јасен став на јавната дебата зборува за врската помеѓу вакцините и аутизмот.

 


Топлотен удар - како да се однесувате при екстремно жешки временски услови?

Hot temperature

Сега е период кога треба да се подготвите за екстремно високите температури од кои страдаат милиони луѓе секоја година.

Кои се причините за сексуалните проблеми кај жените

feminine.problems1

Сексуален проблем е нешто што прави сексот да не биде на задоволително ниво, да не е доволно посакуван и да не ви го пружа посакуваното уживање, задоволство и релаксација.


Проблеми со болест на движење (морска болест)

motionsickness

Што е всушност болест на движење?

Болест на движење, која понекогаш се нарекува морска болест“ или автомобилска болест, е многу често нарушување на внатрешното уво кое е предизвикано од повторливи движења.

Коктел кој убива комарци

za komarciИако има многу инсекти кои сакаат да бидат во ваша близина, како и сите инсекти кои помагаат да се заштитат или опраши нашата градина, никој не сака предаторски инсекти, како што комарци и муви.Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg