modnatochka.kh.ua

Масло од канабис – ефикасен убиец на ракот

cannabis 1 main 2

Уште од средината на 70-тите години, медицинските научници биле свесни за корисните ефекти на канабисовите супстанци (канабиноиди) во однос на канцерогените клетки. Благодарение на модерната наука и повеќе од десетина студии спроведени во текот на последните неколку години, денес можеме само делумно да откриеме како тоа функционира.


Хербални лекови и тревки - Идентификувано високо ниво на токсични мувли

Bilki

Природните хербални лекови (тревки) се опишани како растенија за третирање на одредени медицински проблеми или симптоми. Според некои истражувања, околу 64% од луѓето во светот користат некаков вид на алтернативни хербални лекови.

Чај од ловоров лист-помага за болки во зглобовите

33

Чај од ловоров лист за отстранување на минерални наслаги во организмот

(ослободува од болки во зглобовите и сл)

РЕЦЕПТ


Кедрово масло – капка здравје и младост

cedarwood-oil

Кедровото дрво во основа расте на ладна клима и обично се наоѓа на големи надморски височини. Латинското име е Juniperus Virginiana (исто така познато како Cedrus Doedara, Cedrus Atlantica или Cedrus Libani, во зависност од регионите каде што се наоѓа.

Чај од кора од калинка - чудотворен рецепт

caj od kalinka

Чудотворен рецепт на руски исцелител

Ова е универзален растителен лек, со чија помош се инхибираат сите патогени бактерии во дигестивниот тракт, без оглед на видот и мутациите, вклучувајќи ги и оние кои настанувале и мутирале низ стотици и илјадници години.Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg